Naučite se plesati v orientalskem plesnem studiu

Komu so tečaji namenjeni?
Tečaji so namenjeni dekletom in ženam vseh starosti nad 15 let, ki si želijo drugačnega načina izražanja sebe in svojega potencijala.

Kaj orientalski ples pomeni za sodobno žensko?
Dvigovanje psihofizične kondicije telesa in uma. Rekreacijo telesa in meditacijo. Velik povdarek pa dajemo na izgradnjo samozavesti in spoštovanja ter sprejemanja svojega telesa.

Česa se bomo na tečajih naučile?

začetna skupina
Cilj začetnega tečaja je osvojitev osnov orientalskega plesa, povezovanje gibov v kombinacije in v enostavnejšo koreografijo, način redne rekreacije ter utrjevanja določenih mišičnih skupin, potrebnih za ples.

nadaljevalna skupina
Cilj nadaljevalnega tečaja je nadgrajevanje in utrjevanje plesne tehnike, izvajanje rednih kondicijskih vaj - intenzivna krepitev določenih mišičnih skupin, spoznavanje novih stilizacij orientalskega plesa, učenje plesa z rekviziti (palica, tančica). Novo znjanje bomo utrjevale preko rednega preplesavanja kombinacij, ki jih bomo kasneje združile v koreografijo.
 

izpopolnjevalna skupina
Cilj izpopolnjevalnega tečaja je nadgradnja znanja iz prejšnih let, kjer dodajami prefinjene izolacije gibov, ki povdarjajo lepoto in čar tega čutnega plesa. Učimo pa se tudi zahtevnih koreografij. Tej skupini se lahko pridružite le po predhodnem dogovoru z učiteljico.

RAZPORED VADBENIH TERMINOV:

NOVA LOKACIJA!
Vadba poteka v Studiu Viktorius, Cesta talcev 10, Domžale
(v pritličju Medgeneracijskega centra Bistrica, za Mercator centrom v Domžalah!)

NEDELJA - začetna 18:30 - 20:00
NEDELJA - nadaljevalna 20:00 - 21:30

CENIK
Mesečna vadba je 40€ (4 vaje na mesec)
Mesečna vadba za 2 meseca je 70€ (8 vaj)

Posamezna vadba 15€ (1 vaja)
Individualna vadba je 40€


Mateja